Wat is nou leuker dan een wandeling met Martijn? *

Al meer dan twintig jaar helpt Martijn Daalder (1963) bij systeemanalyse, patroonherkenning, scenariodenken en besluitvorming. Gevormd door werk in de private sector (voedsel, FMCG, retail, luchtvaart, finance en projectontwikkeling) stellen zijn huidige opdrachtgevers steeds vaker grote maatschappelijke vragen aan de orde: ruimte, kanteling van business modellen, biodiversiteit, responsiviteit in volatiele omstandigheden.

Martijn staat bekend als een specialist bij het inrichten, besturen en transformeren van complexe samenwerkingsverbanden. Hij is beschikbaar als spreker, of liever nog: uitdager in de directiekamer en bij groeps- en managementsessies. Project- en programmaleiders, verkenners, onderhandelaars en bestuurders kunnen deelnemen aan besloten masterclasses, begeleidingstrajecten en open trainingen (verzorgd door partner P2) gericht op de inrichting en governance van effectieve samenwerkingsbestanden.

Martijn loopt zoveel mogelijk door duinen en bergen. In een grijs verleden was Martijn journalist, scenarist, hoofdredacteur. Eens paar maand maakt hij met Jeroen Vullings de Jopodepodcast over zijn oude liefde: het stripverhaal. Voor uitgeverij Mediawerf verzorgt hij sinds juni 2023 De Samenvatting: een reeks gesprekken met schrijvers, denkers en onderzoekers over hun boeken en het perspectief dat hun ideeën bieden.


* Gert Nieuwboer (Directeur SNP Natuurreizen)